Четвер
28.03.2024
20:41
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Друзі сайту
  • Лярш-Ковчег
  • Центр Емаус
  • УМХ м.Новий розділ
  • Міська рада м.Новий Розділ
  • Наше опитування
    Оцініть наш сайт
    Всього відповідей: 107
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Центр "Тавор" м.Новий Розділ

    Головна » 2015 » Лютий » 06

    Цьогорічних різдвяних свят громадська організація «Центр «Тавор» презентувала веселе дійство. Учасники вертепу з колядками, жартами і короткою виставою відвідали Новороздільський міський центр зайнятості, ЗАТ «Енергія – Новий Розділ» та інші структури. Працівники установ з цікавістю спостерігали за дійством. Особливою була атмосфера в Новороздільському НВК «Лідер», адже таворяни виступали не лише перед вчительським колективом, а й школярами. Наприкінці всі діти заспівали коляду, чим підняли настрій всім присутнім і приємно нас здивували. Далі з різдвяним вітанням вертеп відвідав Новорозділький територіальний центр, «Розділжитлосервіс» та відділ освіти. Колядники проявили неабияку театральну майстерність і принесли хороший настрій глядачам, адже подібні акції завжди об'єднують та духовно збагачують людей. 

                                                                         

    Дзвенислава Заседко,

    ... Читати далі »

    Переглядів: 600 | Додав: tavor | Дата: 06.02.2015 | Коментарі (0)

    Радість - це плід Святого Духа. І саме в цьому дусі спільноти, взаємної любові і підтримки після недовгих зимових канікул розпочав у цьому році центр «Тавор» свою діяльність. А почали відразу ж з молитви та святкування, адже 12 січня таворяни спільно відзначили свою 8-му річницю. В цьому заході взяли участь друзі (особи з особливими потребами) з Нового Роздолу, працівники і волонтери Центру, а також поважні гості, які постійно підтримують організацію у її нелегкій праці – о. Микола Міджак і о. Роман Штігер.

    Святкування розпочали молебнем до Пресвятої  Богородиці, у якому дякували Богу за його святу опіку і провід протягом цих 8 років благодійної роботи та просили благословення на здійснення подальших  планів щодо розвитку діяльності Центру. Для учасників денних програм та усіх, хто будь-коли мав можливість побувати в атмосфері миру та радості, яка постійно панує на «Таворі», існування спільноти має велике значення. В. Василишин, з тим, що ми і надалі є разом в цьому епіцентрі  духовного преображення на «Таворі». З ностальгією пригадали, як усе починалося і з якими труднощами доводилось зустрітись ще у 2007-му році, коли Центр організації дозвілля для осіб з особливими потребами був відкритий за адресою Довженка, 6. Вже відтоді конструктивно вирішували проблеми залучення ширшого кола осіб з розумовою неповносправністю серед жителів Нового Роздолу та вихованців Дитячого будинку-інтернату смт. Розділ. Вже згодом у другій половині 2007 року почали співпрацю також з Ходорівським психоневрологічними інтернатом у с. Жирова, де і до сьогодні укомплектована група друзів , що беруть участь в заняттях організації.

    ... Читати далі »

    Переглядів: 596 | Додав: tavor | Дата: 06.02.2015 | Коментарі (0)