П`ятниця
29.03.2024
01:04
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
  • Лярш-Ковчег
  • Центр Емаус
  • УМХ м.Новий розділ
  • Міська рада м.Новий Розділ
  • Наше опитування
    Оцініть наш сайт
    Всього відповідей: 107
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Центр "Тавор" м.Новий Розділ

    Головна » Архів матеріалів
    « 1 2 ... 14 15 16 17 18 »
    Переглядів: 971 | Додав: tavor | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

       Дорогі друзі!
    Запрошуємо Вас відвідати та стати учасниками заходів «Тижня творчості людей з особливими потребами у Львові»

    З 17 по 23 травня буде проведено понад 25 різноманітних заходів, які сприятимуть розширенню кордонів творчості як організаторів так і учасників заходів – виступи, фестивалі, майстер-класи, тренінги, презентації, показів фільмів, дні відкритих дверей, вечірки, виставки, ярмарок, фотоконкурс.

    Заходи орієнтовані на учасників різних вікових категорій, професій та вподобань!

    Ініціатор: 
    БО Мистецько-терапевтичний центр «Непротоптана стежина»

    Організаторами заходу є:
    - «Емаус» - центр духовної підтримки осіб з особливими потребами при Українському Католицькому Університеті
    - НСОУ Пласт
    - НРЦ «Джерело»
    - БФ «Відкрите серце»
    - ГО «Спільнота «Ковчег»
    - Українськй католицький університет
    - Культурна асоціація «Новий Акрополь»
    - Громадська організація Товариство «Зелений Хрест»
    - МБФ «Карітас-України» та БФ «Карітас-Львів УГКЦ»
    - SIFE Львівського Національного Університету ім. Ів. Франка
    - Середня загальноосвітня школа № 95, класи для дітей зі зниженим слухом
    - Благодійний Фонд взаємодопомоги та захисту дітей з аутизмом КОНТАКТ
    - «Центр дозвілля та соціальної реабілітації для осіб з особливими потребами» 
    - Вінницький центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Промінь» Міністерства праці та соціальної політики України


    Ви можете зголоситись до участі у заходах до 17 травня, а також протягом тижня творчості за поданими вище контактами.
    Увага, кількість місць обмежена!

    Проек ... Читати далі »
    Переглядів: 2161 | Додав: tavor | Дата: 12.05.2010 | Коментарі (0)




    Запрошуємо усіх переглянути фото наших виробів! Тут є свічки, сумочки, іконки, вироби з бісеру, листівки та інші вироби.


    Переглядів: 1462 | Додав: tavor | Дата: 30.03.2010 | Коментарі (1)

    Переглядів: 913 | Додав: tavor | Дата: 11.02.2010 | Коментарі (0)

    «Святий Миколай – Миколай бородатий» - ця пісня лунала в переддень свята великого Чудотворця в інтернатах  смт. Розділ та с. Жирова. Лунала вона також у Центрі «Тавор», куди на святковий ранок завітав і мер міста В.М.Туз. Разом зі Св. Миколаєм він вручав подарунки особам з особливими потребами з Нового Роздолу і обдаровував кожного поцілунком. А перед тим був чудовий виступ з ангелами, чортиками та іншими персонажами, підготовлений творчим керівником гуртка «Тавор» Лілією Мартинів.  Св. Миколай – це найочікуваніший гість членів програм нашого Центру. Його вони чекають цілий рік з нетерпінням, готують для нього віршики і пісеньки; стараються бути слухняними і працьовитими. І за це вони отримують не тільки подарунки, але й велике благословення від цього святого. Лілія Забродська – асистент Центру «Тавор» склала для Св. Миколая дуже гарну пісню «Ми чекаємо на тебе, Миколаю», яку під звуки гітари виконали члени програм «Тавору». Крім того, В.М.Туз пообіцяв ще один подарунок: встановити ігровий майданчик поблизу Центру «Тавор» по вул.Довженка, 6. 

    Після Нового Роздолу Св.Миколай помандрував до Роздільського дитячого будинку-інтернату в смт.Розділ, вихованці якого теж відвідують програми Центру «Тавор». До цього свята долучились учні Новороздільської ЗШ №5 з невтомним педагогом-організатором Л.І.Вей. Там у інтернаті, після гарно підготовленої сценки, Св. Миколай вручив подарунки кожній дитині, кожному вихованцю, який там проживає.

    Згодом Св. Миколай завітав у гості до ще одних відвідувачів програм Центру «Тавор», а саме до вихованців Ходорівського психоневрологічного інтернат ... Читати далі »

    Переглядів: 5194 | Додав: tavor | Дата: 23.12.2009 | Коментарі (1)

    У кожного з нас є таланти. У когось більше, у когось менше, але нікого Бог не залишив без своїх дарів. Найбільший дар, який Бог дав кожному з нас – це наше життя. І жити так, щоб відчувати радість і щастя щохвилини – це наше завдання. Для цього ми можемо використовувати всі наші зусилля, наш розум, наші почуття…

    13 грудня в сам день свята апостола Андрія Первозванного громадська організація «Центр «Тавор» мала можливість в черговий раз проявити свої таланти, взявши участь у Міжнародному фестивалі пісні, музики і танцю на тему «Стихії», який проходив у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини 12-13 грудня у м.Львові. Захід проводив Мистецько-терапевтичний центр «Непротоптана стежина» - організація, яка проводить дуже багато різних творчих заходів для осіб з особливими потребами. У фестивалі також брали участь члени багатьох соціальних організацій зі Львова, Жовкви, Брюхович, Городка, Червонограду, а також з Вінниці, Рівного і з-за кордону – із Польщі  та Білорусі.

    Під час фестивалю можна було побачити унікальні виступи осіб з особливими потребами: пісні, танці у виконанні фізично і розумово неповносправних осіб, які, виходячи на сцену, поводили себе як справжні артисти. Кожний виступ викликав бурні аплодисменти. Справді вражає, коли дівчинка, сидячи у інвалідному візочку, дуже гарно співає, а група дітей, котрим важко вимовляти слова, все таки виконує пісню ще й у яскравих кольорових костюмах. Дуже гарно представила себе група з Польщі, але найбільше нас вразив Святослав Очеретний – хлопець, який дуже добре виконував інструментальну композицію «Будинок сонця, що сходить» на електрогітарі. І хоча у нього на правій руці немає пальців, але якимось чином він грав на гітарі за допомогою медіатора.

    ... Читати далі »

    Переглядів: 1055 | Додав: tavor | Дата: 16.12.2009 | Коментарі (0)