П`ятниця
19.04.2024
20:28
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
  • Лярш-Ковчег
  • Центр Емаус
  • УМХ м.Новий розділ
  • Міська рада м.Новий Розділ
  • Наше опитування
    Оцініть наш сайт
    Всього відповідей: 107
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Центр "Тавор" м.Новий Розділ

    Головна » Архів матеріалів
    « 1 2 3 4 5 ... 17 18 »

     8 березня учасники щоденних програм Центру “Тавор” проводили Запусти перед Великим постом. Весняний настрій та підготовку до посту супроводжувала неймовірно захоплююча конкурсна програма, яка була насичена різноманітними інтерактивними іграми, що ще більше згуртовували працівників та друзів. 

    Також усі присутні обмінювались букетиками запашних весняних квітів.

     Не обійшлось звісно ж і без танців (від яких ми відмовляємось під час посту) та особисто приготовлених друзями та асистентами смаколиків. Після розважальної частини свята присутнім було запропоновано сказати кілька слів та побажань стосовно великого поняття “дружби” . В кожного учасника свята залишився гарний весняний настрій та незабутні враження.

    Переглядів: 529 | Додав: Dzvina | Дата: 12.09.2016 | Коментарі (0)

    Зима для нас подарувала чудові свята – Новий рік та Різдво, з пахучими красунями-ялинками та миготінням різнокольорових вогників у вікні кожної квартири, святковими застіллями та подарунками. 
    Колядники і різноманітні вертепи снують вуличками і щедро діляться святковим настроєм. «Центр «Тавор» не став винятком. Напередодні Старого Нового року працівники разом з учасниками щоденних програм та волонтерами завітали до Райффанзен Банку Аваль, де радо колядували та бажали усім веселих свят і щастя у новому році. Новороздільська міська рада теж отримала хороший настрій і віншування на достаток, мир, добро та родинне тепло.

     Особливою була атмосфера під час імпровізації біля ялинки. 15 січня наші колядники виступили в ТзОВ «Енергія ‒ Новий Розділ», Приватбанку та відділу освіти. Наступного дня з різдвяним вітанням вертеп завітав до Новороздільського міського центру зайнятості. Завершилось колядування на позитиві ‒ в отця Романа Штігера, з солодощами та мандаринками. 

    ... Читати далі »

    Переглядів: 481 | Додав: Dzvina | Дата: 12.09.2016 | Коментарі (0)

      22 грудня 2015 року Центром "Тавор" було проведено круглий стіл для представників різних соціальних служб, установ та організацій міста. Завдяки ВГО "Коаліція" наша організація взяла участь у конкурсі на кращі практики надання адміністративних послуг особам з інтелектуальною недостатністю (ІН) та їхнім законним представникам органами місцевого самоврядування та виконавчої влади та ввійшла в число семи переможців. Метою зустрічі було ознайомлення з роботою організації та дослідження стану доступності до адміністративних послуг осіб з інтелектуальною недостатністю та їхніх законних представників в м. Новий Розділ. 
    Складалася доповідь з чотирьох частин та кількох обговорень. Перша частина була представлена керівником Центру "Тавор" Василишином В.М., завдяки якій учасники змогли дізнатися про роботу "Коаліції" глибше, а зокрема про проведення в Україні 20 тренінгів “рівний-рівному”, п’яти супервізій в інтернатах, про запровадження 5-ти річного плану життєздатності недержавних організацій, моніторингу надання адміністративних послуг для осіб з інтелектуальною недостатністю, підзаконного акту, що регламентує участь організацій громадського спрямування у моніторингу послуг, пов'язаних з інва-лідністю. 
    Другу частину розкривала Дзвенислава Заседко, асистент Центру "Тавор", про кращі практики надання адміністративних послуг особам з інтелектуальною недостатністю та їхнім законним представникам органами місцевого самоврядування та виконавчої влади. 
    З іншими двома частинами детально ознайомив присутніх Вас ... Читати далі »

    Переглядів: 551 | Додав: tavor | Дата: 02.02.2016 | Коментарі (0)

    * * *

    День Святого Миколая ‒ це особливе свято. У цей день кожен з нас дарує один одному любов, а проявляється вона з допомогою подарунків, які заздалегідь готуємо від щирого серця. 

    З великим бажанням та хорошим настроєм 17 грудня волонтери програми «Старший брат/сестра» Центру «Тавор» організували для людей з особливими потребами смт. Розділ та с. Жирова свято Миколая, підготувавши уривок з повісті Миколи Гоголя «Ніч перед Різдвом», яка вразила дітей своїми веселощами, дивами та різдвяною атмосферою. 
    Заглибившись у дійство наші спостерігачі поринули у казку. Декорація, музика, костюми і реквізит додали неймовірних ефектів, по-своєму прикрасивши свято. Один за одним на сцені з'являлися різні персонажі повісті, це був і чорт, і Вакула, і козак Чуб, і вродлива Оксана... Головним ж героєм був звичайно Святий Миколай, який завітав наприкінці вистави та подарував солодкі гостинці. Наші глядачі з с. Жирова теж вирішили нас здивувавати. Їхній виступ поєднував у собі колядки, віршики та театральну постановку на пісню «Несе Галя воду». 

    Ці приємні і щирі моменти надовго закарбувались в наших серцях, а усмішка на устах щасливих осіб з особливими потребами ... Читати далі »

    Переглядів: 628 | Додав: tavor | Дата: 02.02.2016 | Коментарі (0)

    Незабаром прийде День Святого Миколая. І кожна особа, кожна дитина, а особливо розумово неповносправна, чекає на подарунок від цього великого Чудотворця. На подарунок найбільше очікують діти-сироти, які позбавлені сімейної радості і любові.

     

     

           Центр "Тавор" просить усіх долучитися до акції «Стань Миколаєм для дітей з особливими потребами», яка триває з 23 листопададо 15 грудня 2015 р. Б., внісши свою пожертву у скриньки по місту або безпосередньо у  нашому Центрі по вул. Грушевського, 16. Пожертви будуть спрямовані для осіб з особливими потребами (розумово неповносправних) з Роздільського дитячого будинку-інтернату, з Ходорівського психоневрологічного інтернату та з Нового Роздолу, для яких Центр «Тавор» щодня проводить спеціальні програми.

     

          Телефони: 2-62-90,  067-15-33-145

    ... Читати далі »

    Переглядів: 661 | Додав: tavor | Дата: 10.12.2015 | Коментарі (0)