Четвер
18.04.2024
06:13
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Друзі сайту
  • Лярш-Ковчег
  • Центр Емаус
  • УМХ м.Новий розділ
  • Міська рада м.Новий Розділ
  • Наше опитування
    Оцініть наш сайт
    Всього відповідей: 107
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Центр "Тавор" м.Новий Розділ

    Головна » 2016 » Лютий » 2 » Круглий стіл
    12:28
    Круглий стіл

      22 грудня 2015 року Центром "Тавор" було проведено круглий стіл для представників різних соціальних служб, установ та організацій міста. Завдяки ВГО "Коаліція" наша організація взяла участь у конкурсі на кращі практики надання адміністративних послуг особам з інтелектуальною недостатністю (ІН) та їхнім законним представникам органами місцевого самоврядування та виконавчої влади та ввійшла в число семи переможців. Метою зустрічі було ознайомлення з роботою організації та дослідження стану доступності до адміністративних послуг осіб з інтелектуальною недостатністю та їхніх законних представників в м. Новий Розділ. 
    Складалася доповідь з чотирьох частин та кількох обговорень. Перша частина була представлена керівником Центру "Тавор" Василишином В.М., завдяки якій учасники змогли дізнатися про роботу "Коаліції" глибше, а зокрема про проведення в Україні 20 тренінгів “рівний-рівному”, п’яти супервізій в інтернатах, про запровадження 5-ти річного плану життєздатності недержавних організацій, моніторингу надання адміністративних послуг для осіб з інтелектуальною недостатністю, підзаконного акту, що регламентує участь організацій громадського спрямування у моніторингу послуг, пов'язаних з інва-лідністю. 
    Другу частину розкривала Дзвенислава Заседко, асистент Центру "Тавор", про кращі практики надання адміністративних послуг особам з інтелектуальною недостатністю та їхнім законним представникам органами місцевого самоврядування та виконавчої влади. 
    З іншими двома частинами детально ознайомив присутніх Василишин В.М., в яких містилася інформація про заключні зауваження Комітету ООН з прав людей з інвалідністю щодо первинного звіту України та про виявлення потреб у соціальних послугах. Дискусії теж стали не менш важливою частиною зустрічі, в яких учасники круглого столу обговорили проблеми нашого міста та подальші перспективи. Наприкінці заходу усі частувались смачним обідом. 
    Дякуємо ВГО "Коаліції" за можливість проведення круглого столу! 

    Інформаційна довідка: ВГО "Коаліція захисту прав інвалідів та осіб з інтелектуальною недостатністю" є самоврядною неприбутковою організацією. 
    Вона здійснює задоволення та захист прав законних, соціальних, економічних, творчих, вікових, національно-культурних, спортивних та інших спі-льних інтересів осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальної недостатності, їхніх законних представників (родичів, усиновителів, опікунів або піклувальників, фахівців), а також організацій – членів Коаліції перед органами влади національного рівня. 

    Мар’яна Чорній, куратор волонтерів Центру "Тавор"
    Дзвенислава Заседко, асистент Центру "Тавор"

    Переглядів: 551 | Додав: tavor | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]