Четвер
28.03.2024
14:28
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Друзі сайту
  • Лярш-Ковчег
  • Центр Емаус
  • УМХ м.Новий розділ
  • Міська рада м.Новий Розділ
  • Наше опитування
    Оцініть наш сайт
    Всього відповідей: 107
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Центр "Тавор" м.Новий Розділ

    Головна » 2016 » Лютий » 2 » Підсумок акції «Стань Миколаєм для дітей з особливими потребами»
    11:15
    Підсумок акції «Стань Миколаєм для дітей з особливими потребами»

    * * *

    День Святого Миколая ‒ це особливе свято. У цей день кожен з нас дарує один одному любов, а проявляється вона з допомогою подарунків, які заздалегідь готуємо від щирого серця. 

    З великим бажанням та хорошим настроєм 17 грудня волонтери програми «Старший брат/сестра» Центру «Тавор» організували для людей з особливими потребами смт. Розділ та с. Жирова свято Миколая, підготувавши уривок з повісті Миколи Гоголя «Ніч перед Різдвом», яка вразила дітей своїми веселощами, дивами та різдвяною атмосферою. 
    Заглибившись у дійство наші спостерігачі поринули у казку. Декорація, музика, костюми і реквізит додали неймовірних ефектів, по-своєму прикрасивши свято. Один за одним на сцені з'являлися різні персонажі повісті, це був і чорт, і Вакула, і козак Чуб, і вродлива Оксана... Головним ж героєм був звичайно Святий Миколай, який завітав наприкінці вистави та подарував солодкі гостинці. Наші глядачі з с. Жирова теж вирішили нас здивувавати. Їхній виступ поєднував у собі колядки, віршики та театральну постановку на пісню «Несе Галя воду». 

    Ці приємні і щирі моменти надовго закарбувались в наших серцях, а усмішка на устах щасливих осіб з особливими потребами запалила у нас іскорку любові. Нехай ця радість помножується і зігріває їхні серця. 
    Висловлюємо подяку працівникам інтернату с. Жирова за смачне частування та усім небайдужим людям, які долучились до акції і внесли свою пожертву у скриньки по місту. Дякуємо також нашим волонтерам за прекрасну аматорсько-театральну постановку. 

    Уляна Борисовська, волонтер "Big Brother"

    * * *


    18 грудня в актовому залі ГО «Центр «Тавор» і БДЮТ святкували день Святого Миколая на яке було запрошено дітей та батьків, священиків, прихильників та волонтерів, місцевих депутатів та львівське телебачення ZIK, а також всіх бажаючих. 

     

    Учасники щоденних програм «Центру «Тавор» приготували і представили гостям українську народну казку «Бабина дочка, дідова дочка». Казкове дійство супроводжували вірші, танці і пісні. Ця повчальна історія була про те, що добро і терпеливість завжди перемагають і будуть справедливо винагороджені, а зло також отримує свою нагороду. Ця байка була дуже актуальною для свята Миколая, адже всі чемні діти завжди залишаються з подарунками. В цьому переконались всі наші учасники, дорослі і діти, які отримали гостинці. Цього року Святий Миколай, який загостив до нас на свято, прийшов з солодкими подарунками, які подарували дітям жертводавців (список усіх жертводавців ми подамо в наступному номері газети). Продовжилось свято частуванням всіх учасників та гостей. 
    На завершення прозвучала подяка організаторам свята та побажання всім учасникам успіхів у організації подальших заходів, а також було відзначено керівника театрального гуртка – Лілію Томащук, яка вже понад 7 років працює з нашими таворянами. 
    Щиро дякуємо всім, хто долучився до організації та проведення свята і бажаємо всім щастя і мирного неба в Новому році, а також веселих різдвяних свят. 

    Заседко Дзвенислава, асистент «Центру «Тавор» 


    * * *

    Цьогоріч добрий небесний гість не забув також завітати з солодким подаруночком до важко неповносправних осіб, які з різних причин не можуть відвідувати денні програми Центру «Тавор». Друзі і їх батьки прихильно та з великою радістю зустрічали у своїх домівках Св. Миколая у супроводі Ангела. Багато з них цілий рік з нетерпінням очікують на це свято. Деякі друзі навіть танцювали та співали пісеньку до св. Миколая. Приємно було бачити усмішки та сльози щастя на їхніх обличчях. 
    Ця акція відвідин Св. Миколая по домівках свідчить про те, що Центр «Тавор» завжди готовий допомагати і підтримувати сім’ї, де є особи з особливими потребами. 

     

    Лілія Забродська, асистент «Центру «Тавор»

    * * *

    ПОЖЕРТВИ 

    Герич С. - 5000 грн. , УГКЦ (Парафія Н.Розділ)4788,35 грн., Невідома жінка - 100 грн. , Обєднання (Самопоміч) – 2000 грн.  + 20 подарунків, п.Надя – 200 грн., БДЮТ – 72 грн., НРПК – 818 грн., Магазин «Родинна ковбаска» (центр)- 727 грн., Магазин «Джміль» - 62 грн., ЗШ№5 -1167 грн., ЗШ№4 – 1200 грн., Магазин «Дністер» - 138 грн., Бібліотека (центр) – 61 грн., Ліцей №5 – 242,75 грн., ЗШ №2 - 492,25 грн., Магазин «Андрій» - 36 грн., Ліцей №6 – 18,70 грн., Магазин «Леся» - 49,25 грн., п.Тетяна – 200 грн., ТзОВ «Енергія - Н.Розділ» - 50 (подарунків), НВК «Лідер» - 425,03 грн., ЗШ №3 – 323 грн., Аптека Крижанівського – 127,70 грн., Магазин «Родинна ковбаска» (БАМ) – 344,45 грн., Магазин «Родинна ковбаска» ( Біля стадіону «Хімік») - 598 грн., УГКЦ (Малехів) – 696 грн.

     

     

    Переглядів: 625 | Додав: tavor | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]