Субота
20.04.2024
09:07
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
  • Лярш-Ковчег
  • Центр Емаус
  • УМХ м.Новий розділ
  • Міська рада м.Новий Розділ
  • Наше опитування
    Оцініть наш сайт
    Всього відповідей: 107
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Центр "Тавор" м.Новий Розділ

    Головна » 2009 » Грудень » 24 » Святий Миколай – Миколай бородатий
    23:04
    Святий Миколай – Миколай бородатий

    «Святий Миколай – Миколай бородатий» - ця пісня лунала в переддень свята великого Чудотворця в інтернатах  смт. Розділ та с. Жирова. Лунала вона також у Центрі «Тавор», куди на святковий ранок завітав і мер міста В.М.Туз. Разом зі Св. Миколаєм він вручав подарунки особам з особливими потребами з Нового Роздолу і обдаровував кожного поцілунком. А перед тим був чудовий виступ з ангелами, чортиками та іншими персонажами, підготовлений творчим керівником гуртка «Тавор» Лілією Мартинів.  Св. Миколай – це найочікуваніший гість членів програм нашого Центру. Його вони чекають цілий рік з нетерпінням, готують для нього віршики і пісеньки; стараються бути слухняними і працьовитими. І за це вони отримують не тільки подарунки, але й велике благословення від цього святого. Лілія Забродська – асистент Центру «Тавор» склала для Св. Миколая дуже гарну пісню «Ми чекаємо на тебе, Миколаю», яку під звуки гітари виконали члени програм «Тавору». Крім того, В.М.Туз пообіцяв ще один подарунок: встановити ігровий майданчик поблизу Центру «Тавор» по вул.Довженка, 6. 

    Після Нового Роздолу Св.Миколай помандрував до Роздільського дитячого будинку-інтернату в смт.Розділ, вихованці якого теж відвідують програми Центру «Тавор». До цього свята долучились учні Новороздільської ЗШ №5 з невтомним педагогом-організатором Л.І.Вей. Там у інтернаті, після гарно підготовленої сценки, Св. Миколай вручив подарунки кожній дитині, кожному вихованцю, який там проживає.

    Згодом Св. Миколай завітав у гості до ще одних відвідувачів програм Центру «Тавор», а саме до вихованців Ходорівського психоневрологічного інтернату у с.Жирова (Жидачівський р-н). Особи, які проживають тут, підготувались до приходу Чудотворця: вдягнули краватки, піджаки і декламували вірші. Св.Миколай вручив подарунки усім: тим, хто розказував вірші і тим, хто не розказував. Нікого не забув. На те він і є Святий Миколай, щоб дарувати любов кожному, а через любов змінювати людей на краще.

    Св.Миколай спонукує нас більше робити добро один одному просто так, без заслуг. Всі ми знаємо, що тільки через любов може стати більше любові, а через добро і милосердя – більше порозуміння і примирення. Добро можна робити всюди і завжди, навіть коли ніхто про це не знає і не подякує за це (а так, власне, і робив великий Чудотворець). Уявімо собі світ, де кожен робить приємні речі один одному: це світ, у якому всі ми хочемо жити. І ніщо не може нам заважати почати робити добро вже зараз. Просто так…

    Хочемо подякувати усім, хто допоміг Св. Миколаю подарувати подарунки своїм милосердним вчинком: ЗШ №1 (І-го ступеня) – 147 грн., ЗШ №2 – 84 грн., ЗШ №3 – 470 грн., ЗШ №4 – 678 грн. + канцтовари, мандарини, яблука, горішки, цукерки; ЗШ №5 – 1704 грн., Товариство допомоги полякам (п.Мирослава і п.Едвард) – лизачки, п.Ігор зі Стрия – іграшки, п.Андрій – 200 грн., дівчина, яка побажала залишитись невідомою – 150 грн., Наталя - 200 грн.

    Василь Василишин, Центр «Тавор»
    Переглядів: 5196 | Додав: tavor | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 1
    1 warty_zaufania  
    0
    http://www.yerbamateforum.pl/profile.php?userid=7110

    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]