П`ятниця
19.04.2024
03:57
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту
  • Лярш-Ковчег
  • Центр Емаус
  • УМХ м.Новий розділ
  • Міська рада м.Новий Розділ
  • Наше опитування
    Оцініть наш сайт
    Всього відповідей: 107
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Центр "Тавор" м.Новий Розділ

    Головна » 2011 » Червень » 20 » “Тавор” набирається нових знань
    20:10
    “Тавор” набирається нових знань

        З 7 по 10 червня 2011 року у Брюховичах , що біля Львова, в приміщенні реколекційного дому УГКЦ відбувся тренінг з питань організаційного розвитку НУО (неурядових організацій) в Україні, що проводився в межах проекту Програми розвитку ООН "Розвиток громадянського суспільства”.  Темою тренінгу було «Представлення інтересів і захист прав вразливих верств населення». 

     

             Учасниками заходу були керівники громадських організацій, асистенти, волонтери та інші особи, що задіяні в діяльності НУО. Загалом чисельність всіх представників громадських організацій становила 26 осіб. При цьому більш-менш пропорційно були представлені всі регіони нашої батьківщини, зокрема: Херсонщина, Донеччина, Луганщина, Львівщина, Кіровоградщина, Хмельниччина тощо. Варто також зазначити, що тренінг відбувся за підтримки міністерства закордонних справ Данії, крім того, до його організації долучився творчий центр ТЦК, який залучив своїх фахівців, котрі викладали навчальний матеріал "учням”. 

     

        Цікаво, що цьогоріч у тренінгу взяв участь представник  ГО ”Центр організації дозвілля для осіб з особливими потребами "Тавор” міста Новий Розділ Володимир Іваницький. Нагадаю, що ця організація знаходиться за адресою бульвар Довженка,6 і ставить собі за мету дати можливість розумово неповносправним особам-сиротам, які проживають в Роздільському дитячому будинку-інтернаті (смт.Розділ) чи проживають або тиняються вулицями Роздільщини, а також тим, які проживають у Ходорівському психоневрологічному інтернаті (с.Жирова) відчути приналежність до спільноти, творчо реалізувати себе через працю, спілкування,  дружбу та молитву, і таким чином плекати почуття власної гідності та цінності свого життя.

        На закінчення варто додати, що тренінг був дуже інформативно містким, учасники почерпнули для себе багато знань, виробили нові навики роботи в громадських організаціях тощо. Захід закінчився урочистим врученням сертифікатів учасникам тренінгу. 

                                                  Володимир Іваницький, учасник тренінгу від ГО "Центр "Тавор"


    Ця ж новина тут:  http://dyvensvit.org/novyny/37-society/4087-go-qtavorq-vzjala-uchast-u-treningu-z-pytan-organizacijnogo-rozvytku-nuo                                                                                      

    Переглядів: 1112 | Додав: tavor | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]