Субота
27.04.2024
05:59
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
  • Лярш-Ковчег
  • Центр Емаус
  • УМХ м.Новий розділ
  • Міська рада м.Новий Розділ
  • Наше опитування
    Оцініть наш сайт
    Всього відповідей: 107
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Центр "Тавор" м.Новий Розділ

    Головна » 2015 » Липень » 01

       У середу, 1 липня 2015 року, о 15.00 годині відбудеться відкриття залу у новому  приміщенні по вул. Ходорівській, 4, м.Новий Розділ (зліва від прохідної ДМЗ "Карпати"). Запрошуємо усіх на відкриття та відвідування залу у більшому приміщенні з новими тренажерами!

    Програма відкриття:

    1. Освячення приміщення
    2. Призові конкурси
    3. Акустичний виступ рок-гуртів "Зовсім різні" та "Umbrella"
    4. Частування з кавою та печивом

    Переглядів: 710 | Додав: tavor | Дата: 01.07.2015 | Коментарі (0)

    Щороку ГО «Центр «Тавор» для своїх підопічних влаштовує поїздки, і цей рік не став винятком. 29 червня відбулась екскурсія за маршрутом Дрогобич – Борислав – Трускавець. Подорож була особливою, адже були присутніми не лише учасники денних програм з Нового Роздолу з батьками, волонтери і працівники, а й неповносправні сироти з Роздільського дитячого будинку-інтернату (смт. Розділ) і з Ходорівського психоневрологічного інтернату (с. Жирова).

    Екскурсія в Дрогобичі розпочалась із Катедрального собору Пресвятої Трійці. Прекрасний іконостас собору в 1909 році здійснив талановитий галицький маляр Модест Сосенко. У стінах храму молилися і навчалися багато світочів української нації, серед яких — видатний громадський діяч і письменник Іван Франко. Також ми побували в маленькому музеї при церкві, де ми побачили історичні церковні пам’ятки: антимінси ХІХ-ХХ ст. багатьох священнослужителів, а також облачення, документи та особисті речі Юліана Вороновського – єпископа Української греко-католицької церкви. Також ми відвідали костел святого Варфоломія і дізнались історію виникнення Дрогобича та створення цього надзвичайного храму. І на завершення наших мандрів Дрогобичем потрапили в монастир святих Апостолів Петра і Павла.

    Наступна зупинка – Борислав. Атмосфера надзвичайна. Відвідини храму Святої Анни, в якому зосереджено найбільше в Україні – понад сімсот – останків святих, біля яких паломники вимолюють зцілення від різних недуг. Тут нам провели невеличку екскурсію про святих, мощі яких знаходяться у храмі. Наш духівник - отець Петро Курпіта відслужив для нас молебень до Ісуса Христа і поблагословив нас мощівником.

    Фінальною частиною подорожі чи екскурсії був Трускавець. Тут таворяни, звичайно, для початку відвідали бювет мінеральних вод, далі гуляли вулицями центру міста, на яких розташовані найрізноманітніші атракціони, слухали вуличних музикантів (справжніх індіанців), фотографувались з павичами і купували сувеніри на згадку.

    Повертались трохи втомлені, але задовол ... Читати далі »

    Переглядів: 662 | Додав: tavor | Дата: 01.07.2015 | Коментарі (0)

    Слово «мати»... Вічне й неповторне, як світ. Де б ми не були, що б не робили, та завжди матуся освітлює наш шлях своїм ніжним серцем, відданим своїй дитині. Вона завжди поруч — і в дні важкі, і в дні на щастя щедрі.
    20 травня в актовому залі БДЮТ і ГО «Центр «Тавор» святкували День Матері до якого було запрошено дітей та батьків, прихильників та волонтерів, групу з інтернату смт Розділ та працівників відділу юстиції, а також всіх бажаючих. У виконанні дітей звучали пісні, присвячені матусям.
    Основною частиною свята за участі таворян стала вистава «Золотий ключик», створена за мотивами однойменної повісті-казки Олексія Толстого. Всіх учасників вітали гучними аплодисментами. Звучала «Многая літа», учасники денних програм ГО «Центру «Тавор» декламували вірші для своїх матусь і дарували квіти. Продовжилось свято солодким частуванням та благословенням отця Петра Курпіти. На завершення подякували організаторам свята і побажали всіх учасникам успіхів у подальших заходах, а також відзначили керівника гуртка – Лілію Томащук, яка вже понад 7 років працює з нашими таворянами.

    Переглядів: 575 | Додав: tavor | Дата: 01.07.2015 | Коментарі (0)